White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

10 jaar White Room Reviews: Get Some! en Nihiverse present in Musicon

Leestijd: 2 minuten

Op 11 april wordt het feest ter gelegenheid van 10 jaar White Room Reviews alleen maar mooier. Nadat vorige week bekend is gemaakt dat God Dethroned als headliner zal optreden die dag, volgen vandaag nog twee namen: Get Some! en Nihiverse

Get Some!

Wie hardcore in de regio van Zuid-Holland zegt, zegt al snel Get Some!. Dit viertal weet al jaren de boel flink op te zwepen met hun energieke voorkomen. Waar Get Some! op plaat al stevig weet te rocken, is de band live een wervelende tornado. Tijdens het feest voor 10 jaar White Room Reviews zal deze band ongetwijfeld de Musicon omtoveren tot een kolkende massa van springende, dansende mensen.

Nihiverse

De andere toevoeging is Nihiverse. Deze band komt ook uit de regio Den Haag. In tegenstelling tot de meeste andere bands acteert Nihiverse zonder vocalist. Hun instrumentale metal heeft al menig voetjes van de vloer gekregen. Recent speelde Nihiverse in Delft, Den Haag én in Tsjechië. De band is momenteel druk in de weer met de opnames voor hun eerste EP. Voor wie het nog niet weet, de ondergetekende is sinds november de bassist van dit gezelschap.

10 jaar White Room Reviews krijgt daarmee steeds meer vorm. Volgende zullen de laatste twee bands aangekondigd worden. Eerder waren al God Dethroned, Pestifer (BE), The Obnoxious, Embers Of Oblivion en Razorblade Messiah bekend gemaakt.

De voorverkoop gaat inmiddels ook hard. Kaarten zijn in de voorverkoop slechts €12,50, exclusief €0,65 aan servicekosten. Deze zijn te koop via deze link.

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén