White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

10 jaar White Room Reviews: Embers Of Oblivion toegevoegd

Leestijd: < 1 minuut

De laatste jaren wordt er door de Roosendaalse metalband Embers Of Oblivion flink aan de weg getimmerd. De line-up van de band is inmiddels constant te noemen en live zijn er veel stappen gemaakt. Dat gaat dit vijftal ook met een daverende set laten zien op 10 jaar White Room Reviews in de Musicon.

Nadat Embers Of Oblivion in 2015 Dark The Winter Frost had uitgebracht, vonden wisselingen plaats. Tommy en Mike verdwenen uit de line-up en na een zoektocht werd er in Haat en Nomiis, beiden bekend van onder andere Martyr en Onheil, en gitarist Maarten de juiste versterkingen gevonden. Met hen in de gelederen is wederom in eigen beheer gewerkt aan een plaat. Het resultaat kwam in 2018 uit: Widdershins Path.

Met die twee platen op zak zal Embers Of Oblivion de bezoekers gaan laten headbangen op een sound waarbij soms At The Gates, soms Gojira, maar boven al metal in de brede zin van invloed lijkt.

10 jaar White Room Reviews is te bezoeken op 11 april voor slechts 10€. Eerder zijn al het Belgische Pestifer en het uit Rotterdam afkomstige The Obnoxious bekend gemaakt voor dit festival.

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén