White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

10 Jaar White Room Reviews: Pestifer (BE) en The Obnoxious naar Musicon

Leestijd: 2 minuten

Afgelopen november was het tien jaar geleden dat de site van White Room Reviews online ging. Dat moet gevierd worden. Samen met Musicon Den Haag geeft White Room Reviews daarom op 11 april een feestje met een negental, voornamelijke hardere, bands.

Pestifer

Als het gaat om keiharde death metal met een hoog technisch gehalte, is de Belgische band Pestifer een hoogvlieger. De band, die men in de lijn van Obscura kan scharen, komt na zes jaar eindelijk met hun derde langspeler. In maart zal Pestifer het album Expanding Oblivion uit gaan brengen via Xenokorp. Dat Pestifer speciaal voor White Room Reviews uit Luik komt afreizen naar het noorden, is een mooie reden om deze band te komen aanschouwen. Verwacht technische metal met een vleugje buitenaardse invloed.

The Obnoxious

Hardcore en punk zijn door de jaren heen ook sterk vertegenwoordigd geweest tussen al het metalgeweld op de door White Room Reviews georganiseerde evenementen. The Obnoxious uit de stal van WTF Records geldt al jaren als vaderlandse trots op deze energierijke gebied. Arie en zijn mannen zullen ook op het feest van 10 jaar White Room Reviews van de partij zijn. The Obnoxious zal zorgen dat stilstaan niet meer mogelijk is in de Musicon op 11 april.

Pestifer en The Obnoxious zijn de eerste twee bands van de negen. Het festival zal diverse stijlen gaan herbergen. De komende dagen zal er meer bekend gaan worden. 10 Jaar White Room Reviews vindt plaats op 11 april in de Musicon, Den Haag en zal te bezoeken zijn voor €10. Be there!

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén