White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Abby K knalt ‘Pay Attention’ erin

Leestijd: 2 minuten

De aandacht wordt gevraagd. Dat is iets dat duidelijk is als de nieuwe single van Abby K getoond wordt. De rockster heeft een duidelijke boodschap. ‘Pay Attention’ is namelijk de nieuwe single van Abby K en die vraagt duidelijk om aandacht.

‘Pay Attention’ is niet alleen de nieuwe single van Abby K, het is ook de naam van de nieuwe plaat. Dat album is het gevolg van dat de line-up van de band nu rond is. Met Crispy Borell en Diego Vargas heeft zij twee gitaristen aan haar zijde die weten te vlammen. Dat blijkt ook in deze nieuwe track van haar, waar beide een deel van de solo voor hun rekening nemen. Check dat nummer hieronder.

Reactie Abby K

“Pay Attention” is the ultimate “I’m here, now LISTEN” song! It is catchy while also being a hard-hitting rock song that you can’t help but bang your head to. Powerful hooks and shredding guitar solos belong in rock music and we’re bringing them back! We want to show the world that we’re here to stay and we won’t stop until we reach the top. So you’d better pay attention!”‘

Over Abby K

Ze was nog maar 13 jaar toen ze onder de indruk raakte van Gene Simmons van KISS en de bas oppakte. Daarna ging het hard. Eén van de hoogtepunten van haar was dat Nita Strauss bij America’s Got Talent op het podium kwam om ‘The Trooper’ van Iron Maiden te spelen. Daarna is Abby K meer haar eigen stijl gaan creëren, welke wordt omschreven als een liefdesbaby tussen Lita Ford en Steve Harris, van Iron Maiden.

Abby K - Pay Attention

Abby K online

Website
Facebook
Twitter
Instagram

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén