White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Emily Lazar (September Mourning) komt met nieuwe samenwerking

Onlangs heeft men hier al kunnen lezen dat de frontvrouw van September Mourning, Emily Lazar, met een non-fungible token kwam. Zij betrekt haar zijn als kunstenares breder dan de muziek van September Mourning alleen. Daarom komt Emily Lazar nu ook met een opvallende samenwerking.

De nieuwe samenwerking van Emily Lazar is namelijk met acteur Jesse Meester en digitaal kunstenaar Griffin Carlson. Meester geldt daarbij als een ware bom op het gebied van social media, terwijl de tweede, Carlson, ook in de nft-wereld geen onbekende is.

Samen releasen zij een digitaal kunstwerk, om het zo maar te noemen, op 2 mei. Die speciale collectie komt onder de noemer ‘Thinking Of You’. Het is een vierluik waarin digitale kunst, muziek, fotografie en animatie samenkomen. Een idee wordt al vergeven via de onderstaande teaser.

Reactie Emily Lazar

“As a touring musician and fellow pandemic survivor, I wanted to evoke the different emotions that occur in a relationship between two people when they are apart.”

Onlangs kwam het nieuws dat de frontvrouw van September MourningEmily Lazar, een non-fungible token op de markt bracht. Dit is bijzonder nieuws in muziekland. Daarom had White Room Reviews een tijdje terug een kort interview met Emily Lazar over dat token, de muziek en aankomende plaat. Naast het interview maakte Emily Lazar ook een gave foto speciaal voor White Room Reviews. Check die afbeelding onderaan het interview.

Emily Lazar White Room Reviews

EMILY LAZAR ONLINE

Twitter
Facebook (September Mourning)

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén