White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

‘AC/DC komt naar je toe deze herfst’

Vrijdag de 13e (november) verschijnt het nieuwe album ‘POWER UP’ van AC/DC via Columbia Records (/Sony Music). Het is de eerste nieuwe muziek van deze Australische hardrock legende sinds 2014. Diezelfde dag zal ook een opvallende en met vlammen gewapende AC/DC-truck dwars door Nederland en door België trekken, want AC/DC komt naar je toe deze herfst.

Dit vervaarlijke zwarte monster is een huiskamer-op-wielen; maximaal rock-‘n’-roll ingericht voor een orgastische once in a lifetime luisterervaring. Deze sfeervolle mobile livingroom herbergt namelijk onder meer een relaxt bankstel, een Rosie-dikke stereo en een muur met versterkers die het beluisteren van ‘POWER UP’ tot een even unieke als oorverdovende ervaring zullen maken.

De AC/DC truck parkeert een week lang enkele malen per dag voor de deur van een nietsvermoedende prijswinnaar die ter plekke met zijn eigen huishouden wordt uitgenodigd om er het gloednieuwe album op volumestand “are you nuts?” te komen beluisteren, om na afloop huiswaarts te keren met een AC/DC-platenpakket en een tas vol merchandise. De luistersessies, georganiseerd door Sony Music en Radio Veronica, zijn volledig corona proof.

Winnen?

Luisteraars van Radio Veronica maken van aanstaande maandag 9 tot en met donderdag 12 november kans op deze unieke AC/DC-experience. Hoe? Zodra zij een nummer van AC/DC horen, moeten zij zo snel mogelijk reageren via de Radio Veronica-app. De luisteraar die live in de uitzending wordt gehaald door de presenterende Veronica-dj, wint de unieke ervaring!

AC/DC komt naar je toe deze herfst!

‘Are You Ready? Ride On! AC/DC Can’t Stand Still. For Those About to Rock, they Salute You, Night Prowlers. F*ck Emission Control en Code Red. There’s Gonna Be Some Rockin All the Way.’

Vanaf vrijdag de 13e gaat de Rock ‘n’ Roll Train met Big Balls de Highway To Hell op, en veroorzaakt met één Flick Of The Switch Bedlam in Belgium en Rock ‘n’ Roll Damnation in de Hollandse Sin City’s. Een High Voltage Live Wire ervaring die Shakes Your Foundations als een ware Brain Shake. Can’t Stop Rock ‘n’ Roll.

Dus POWER UP, Rock Your Heart Out en Let There Be Rock als deze imposante Wheels met als missie Pure Baptism by Fire komen voorrijden. Een eventuele Nervous Shakedown of Overdose van de luisteraars is geen drama want Hell Ain’t A Bad Place To Be. Dus Stick Around If You Dare, Shake A Leg en Come And Get It. Goodbye And Good Riddance To Bad Luck!

AC/DC 2020

Power Up

Voor het album werkte de band opnieuw met producer Brendan O’Brien, waarmee ook ‘Black Ice’ (uit 2008) en ‘Rock Or Bust’ (2014) werden gemaakt. Volledig opgeladen voor het volgende decennium biedt AC/DC op het nieuwe album twaalf ijzersterke nummers, waarop met grote trots de eigen zo herkenbare sound en kenmerkende power opnieuw worden geëtaleerd.

‘POWER UP’ is beschikbaar in meerdere versies die verzamelaars en die-hard fans zullen doen watertanden, waaronder digitale, CD- en deluxe versies. Met als absolute klap op de vuurpijl de limited edition: een unieke luxe ‘POWER UP’-box als ultiem hebbeding voor de fan. Met een druk op de knop aan de zijkant van de box gaat het neon AC/DC-logo knipperen en knalt ‘Shot In The Dark’ direct uit de ingebouwde luidsprekers. De box bevat de CD in soft-pack met een booklet van 20 pagina’s met exclusieve foto’s, plus een USB-oplaadkabel zodat de box altijd opgeladen en ingeschakeld blijft.

TRACKLIST POWER UP

1.     Realize
2.     Rejection
3.     Shot In The Dark
4.     Through The Mists Of Time
5.     Kick You When You’re Down
6.     Witch’s Spell
7.     Demon Fire
8.     Wild Reputation
9.     No Man’s Land
10.  Systems Down
11.  Money Shot
12.  Code Red

AC/DC ONLINE

Website
Facebook
Instagram
Twitter

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén