White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

AC/DC heeft video ‘Shot In the Dark’ online

Op vrijdag 13 november brengt AC/DC zijn nieuwe (17e) album ‘POWER UP’ uit via Columbia Records (/Sony Music). Dit is de eerste nieuwe muziek van de band sinds 2014. Eerder deze maand lanceerde de Australische rocklegende AC/DC, die in absolute topconditie verkeert, al de nieuwe single ‘Shot In The Dark’ en vanaf nu staat ook de onderhoudende video daarvan online.

Check daarom hier snel de video voor ‘Shot In The Dark’ van AC/DC en ren met de metalhorns de woonkamer rond!

Voor het album werkte de band opnieuw met producer Brendan O’Brien, waarmee ook ‘Black Ice’ (uit 2008) en ‘Rock Or Bust’ (2014) werden gemaakt. Volledig opgeladen voor het volgende decennium biedt AC/DC op het nieuwe album twaalf ijzersterke nummers, waarop met grote trots de eigen zo herkenbare sound en kenmerkende power opnieuw worden geëtaleerd.

‘POWER UP’ is beschikbaar in meerdere versies die verzamelaars en die-hard fans zullen doen watertanden, waaronder digitale, CD- en deluxe versies. Met als absolute klap op de vuurpijl de limited edition: een unieke luxe ‘POWER UP’-box als ultiem hebbeding voor de fan. Met een druk op de knop aan de zijkant van de box gaat het neon AC/DC-logo knipperen en knalt ‘Shot In The Dark’ direct uit de ingebouwde luidsprekers. De box bevat de CD in soft-pack met een booklet van 20 pagina’s met exclusieve foto’s, plus een USB-oplaadkabel zodat de box altijd opgeladen en ingeschakeld blijft.

AC/DC - Power Up

Tracklist Power Up

1.     Realize
2.     Rejection
3.     Shot In The Dark
4.     Through The Mists Of Time
5.     Kick You When You’re Down
6.     Witch’s Spell
7.     Demon Fire
8.     Wild Reputation
9.     No Man’s Land
10.  Systems Down
11.  Money Shot
12.  Code Red

AC/DC ONLINE

Website
Facebook
Instagram
Twitter

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén