White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

The Monolith Deathcult presenteert nieuwe video

Leestijd: < 1 minuut

Heimwee! Dat is het gevoel dat opkomt bij het zien van de nieuwe video van de Nederlandse metalband The Monolith Deathcult. Die video van The Monolith Deathcult behoort tot het nummer ‘The White Silence’ en staat nu online.

En ja, voor hen die het niet weten of nooit ervaren hebben: livemuziek is geweldig en The Monolith Deathcult behoort tot de overtreffende trap daarin. De intense sound van deze band zorgt ervoor dat iedereen als het ware erin mee wordt gezogen. De chemie van The Monolith Deathcult is in de video voor ‘The White Silence’ ook goed te zien. Check die beelden van The Monolith Deathcult hier.

‘The White Silence’

Dit nummer is afkomstig van de meest recente release van The Monolith Deathcult. Afgelopen vrijdag, 2 oktober, kwam deze Overijsselse band met een split-single met Demon Lodge. ‘The White Silence’ is het nummer van The Monolith Deathcult op deze release. Demon Lodge speelt ‘Breaking The Sound Of Death’.

De groteske metal van The Monolith Deathcult hangt ergens tussen de death metal en de avant-garde in. Dat houdt in dat het muziek is voor gevorderden. Hen die het snappen, weten dat dit groots is en zijn gezegend.

The Monolith Deathcult

The Monolith Deathcult online

Facebook
Website
Instagram
Twitter

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén