White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Akoestische set Nocturnalia online

In deze tijden zoeken bands andere manieren om zichzelf toch online in de kijker te kunnen spelen en überhaupt te kunnen spelen. In dat kader heeft de Zweedse band Nocturnalia een akoestische set het wereldwijde web op geknald.

De akoestische set van Nocturnalia, welke hieronder te zien is, bevat tracks van alle drie de langspelers die de band tot op heden uit heeft. Check daarom deze iets meer dan drie kwartier durende video en men heeft een beeld van wat Nocturnalia akoestisch in haar mars heeft.

Nocturnalia

Deze Zweedse band vindt haar oorsprong in 2011. Hun muziek laat zich inspireren door zowel de rock als de folk en komt altijd met een mysterieus tintje. In 2013 kwam de debuutplaat Nocturnal uit. Twee jaar later werd die gevolgd door Above Below Within.

Afgelopen jaar verscheen via The Sign Records de langspeler III: Winter. Dat album liet horen dat de muziek van Nocturnalia niet alleen positief verrassend uit de hoek komt; deze weet ook een mooie sfeer weg te zetten. Daardoor is de schijf van uit het uit Zweden afkomstige gezelschap een complete belevenis. De set van hierboven geeft dus van deze drie albums een mooie samenvatting.

Nocturnalia

Nocturnalia online

Facebook
Instagram
Bandcamp

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén