White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Albumtitel nieuwe plaat Cradle Of Filth bekend

Er is goed nieuws voor de fans van Cradle Of Filth. Dani Filth en zijn kompanen zijn op weg naar een nieuwe langspeler. Hun platenmaatschappij Nuclear Blast heeft dat bekend gemaakt. De albumtitel van dat nieuwe album van Cradle of Filth is nu bekend.

Cradle Of Filth heeft namelijk voor Existence Is Futile als albumtitel gekozen voor de nieuwe plaat. Dat album gaat alweer de dertiende studioplaat worden van deze van origine Britse black metal band. De eerste, The Principle Of Evil Made Flesh, kwam alweer uit in 1994.

Reactie Dani Filth

“The stunning new album is everything you can expect from the many shades of black that go to discolour a CRADLE OF FILTH release and far, far, worse.” Dat maakt de fans al wel lekker, maar zorgt er tevens voor dat er nog veel in het mysterie gehuld is.

Nieuwe toetsenist

Door het vertrek van Lindsay Schoolcraft, die onlangs zelf muziek heeft uitgebracht, is de bezetting ook anders. Binnenkort zal er meer nieuws volgen over wie de opvolger van Lindsay Schoolcraft in Cradle of Filth is geworden.

De dertiende studioplaat van Cradle Of Filth is wederom opgenomen in de Grindstone Studios onder supervisie van producer Scott Atkins. De artwork voor de nieuwe plaat, waar verder nog niks over bekend is, is gemaakt door Arthur Berzinsh.

Cradle Of Filth - Dani Filth

Cradle Of Filth online

Website
Facebook

NUCLEAR BLAST ONLINE

Website
Webshop


Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén