White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Geniet vrijdag aanstaande van CD-presentatie DeWolff

In tijden dat concerten niet door kunnen gaan, moeten artiesten ook creatief zijn om hun nieuwe materiaal te kunnen promoten. Daarom speelt DeWolff komende vrijdag tijdens hun cd-presentatie in de TivoliVredenburg in Utrecht, terwijl jij er vanaf je luie bank van kan genieten.

Aankomende vrijdag brengt DeWolff namelijk hun retestrakke nieuwe plaat genaamd Wolffpack uit. DeWolff zal hun cd-presentatie geheel gratis, coronaproof bij je thuisbrengen. Het enige wat je daarvoor moet doen, is het bier koud zetten en deze link volgen (doneren kan daar ook). Optioneel kan er nog één persoon voor de eerste minuten (of de hele nacht) worden uitgenodigd.

DeWolff

Voor hen die onder een steen hebben geleefd: DeWolff is een zeer spraakmakende Nederlandse rockband met muzikale roots in een tijdperk waarin de leden nog niet geboren waren. De optelsom van drums, hammond, gitaar en zang vormt bij DeWolff meer dan wat die uitkomst zal doen vermoeden. Dit is pure passie in combinatie met muzikale genialiteit in een tijdsgeest die jong en oud doet verbroederen.

Wolffpack verschijnt via Mascot Records. De plaat zal tien tracks gaan tellen. De muziekminnend mens doet er goed aan om de plaat alvast te bestellen via de lokale platenzaak, want zo wordt niet alleen DeWolff hiermee gesteund. Go and get it!

DeWolff - Wolffpack

TRACKLIST WOLFFPACK

1. Yes You Do
 2. Treasure City Moonchild
 3. Do Me
 4. Sweet Loretta
 5. Half Of Your Love
 6. Lady J
 7. Roll Up The Rise
 8. Bona Fide
 9. R U My Savior?
 10. Hope Train

DEWOLFF ONLINE

Website
Facebook
Spotify
YouTube
Instagram
Twitter

MASCOT LABEL GROUP

Website

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén