White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Artwork aankomende plaat Static-X onthult

Het belooft van alle kanten een bijzondere release te worden: de aankomende langspeler van Static-X. De band van wijlen Wayne Static komt op 10 juli van dit jaar met Project: Regeneration Vol.1. Van dat album is de artwork nu online.

Naast de artwork is ook de definitieve tracklist een feit. Die luidt als volgt:

 1. Regeneration
 2. Hollow (Project Regeneration)
 3. Worth Dyin For
 4. Terminator Oscillator
 5. All These Years
 6. Accelerate
 7. Bring You Down (Project Regeneration)
 8. My Destruction
 9. Something of My Own (Project Regeneration)
 10. Otsego Placebo
 11. Follow
 12. Dead Souls

De fans die de plaat al in de pre-order bestellen, krijgen de digitale versie van ‘All These Years’ en ‘Hollow (Project Regeneration)’ als download. Die eerst genoemde track staat ook al online op YouTube met videoclip.

De Europese tournee is momenteel nog niet aan de orde door de coronacrisis: “Due to the current crisis the, European Summer tour will be postponed. We are working on rescheduling both festival and headline shows and hope to have news for you in the coming weeks.”

Static-X

De band is in 1994 opgericht in Los Angelos. Wayne Static en zijn mannen vergaarde direct veel bekendheid met het ijzersterke debuut Wisconsin Death Trip. Die plaat geldt als een klassieker voor iedereen die van de door industrial beïnvloede metal houdt.

De band ging in 2013 uit elkaar en een jaar later vond Wayne Static de dood. In 2018 besloten de originele, met Tony Campos, die ook nog in Fear Factory speelt, Ken Jay en Koichi Fukada, de band weer samen te brengen. Daarbij geldt nu dat Xer0 de frontman is. Het masker dat hij draagt, doet de tijden van Wayne Static herleven.

Op de nieuwe plaat zijn de vocalen van Wayne Static nog te horen. Daarom zal het voor de fan, of de plaat nu goed of niet is, sowieso al een bijzondere release zijn.

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 White Room Reviews

Thema door Anders Norén