White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Avondje temperamentvolle metal in Musicon

Leestijd: 2 minuten

Chili en Italië hebben misschien meer gemeen dan gedacht. Beide landen gaan wild op voetbal en eveneens hebben beide landen waanzinnige wijnen. Toch hebben ze nog iets gemeen. Metal. Drie bands gaan dat vieren in Musicon, op dinsdag 20 februari. Ja, doordeweeks, maar dat maakt voor de metalhead, is gebleken, niet uit.

Undercroft

Die dinsdag zal worden geheadlined door een band die de roots in Chili heeft, maar inmiddels vanuit Duitsland opereert. In 2017 leken zij er de brui aan te hebben gegeven, maar hernieuwde energie bracht de band in 2022 weer terug aan het front. Dan gaat het om Undercroft, zichtbaar geen familie van Lara Croft.

Undercroft liet zich ooit beïnvloeden door de death en thrash, maar liet geleidelijk aan de band met dat laatste genre wat meer vieren. Het vijftal richt zich wel op de rauwe kant van het genre, wat in een venue als Musicon alleen maar goed tot haar recht zal komen.

Dekapitad & Violentor

Undercroft zal niet de enige band zijn die het vuur van de metal aan de schenen van de headbanger zal leggen in Musicon. Dekapitad en Violentor zijn namelijk ook van de partij. Die eerstgenoemde is ook uit Chili afkomstig, terwijl die tweede juist uit Italië komt. De death metal zal dus deze avond vrijelijk de zaal in worden gevuurd. Wees voorbereid en koop een ticket voor dit avondje metal in Musicon. Dat kan via deze link. White Room Reviews is in ieder geval van de partij. Jij toch ook?

Undercroft 2024 Metal in Musicon

MUSICON ONLINE

Website
Facebook

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén