White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Avond vol metal in Musicon met Wound Collector en meer

Leestijd: 2 minuten

Noteer vrijdag 23 september, want dan staat Musicon Den Haag weet in het teken van een Loud & Heavy show. Met andere woorden: dan gaat White Room Reviews daar weer een mooi avondje verzorgen. Ditmaal komen Wound Collector, Celesterre en Façade naar Musicon in Den Haag.

Wound Collector

Het was de zomer van 2020. De wereld werd in zijn greep gehouden door een virus, maar dat weerhield een viertal Belgen er niet van om een show te geven in Musicon voor een zittend publiek. Echter, de death metal, waarbij ook de saxofoon een rol speelt, is gemaakt om mensen uit hun dak te laten gaan. Daarom komt Wound Collector nogmaals naar Musicon. Gezien in dat jaar hun tweede langspeler, Depravity, verschenen is, kan men ook stilletjes hopen op nieuw materiaal. Dat Wound Collector gaat verrassen, staat al vast. 

Celesterre

De Haagse band Celesterre weet wat het is om het publiek op een niet standaard manier in te pakken. Wie in hokjes denkt, zal dat achterwege moeten laten. De invloeden van vele stijlen metal en aanverwante genres wordt in een unieke blend gedaan. Inmiddels heeft Celesterre hun tweede langspeler, Earthuitgebracht. Dit is de uitgelezen kans om die kersverse plaat in het donkere zonnetje te zetten. 

Façade

The Eternal Dance lijkt al een tijd geleden. Toch is dat album van het Nederlandse Façade nog heel actueel. Façade heeft de afgelopen jaren namelijk weinig kans gehad dat album in de spotight te zetten. Meeslepend en doordrenkt van donkerte zal Façade in Musicon de metalhead ook bij de strot grijpen. Dit veelkoppige monster weet immers hoe men het publiek moet inpakken. Een combinatie van death en doom die tot op het bot te voelen gaat zijn. 

Kaarten zijn inmiddels in de voorverkoop voor €10. Mochten er op de dag zelf nog kaarten te koop zijn, is de deurprijs €12,50. Check deze link voor tickets.

25september poster

MUSICON ONLINE

Website
Facebook

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén