White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Wacken Open Air: 2022 succes, 2023 al uitverkocht

De cijfers zijn om van te smullen: ruim meer dan 80.000 bezoekers en met meer dan 200 acts verdeeld over negen podia. Die getallen horen bij Wacken Open Air, waarvoor geldt dat 2022 wederom een groot succes was. Dat is natuurlijk fijn. Met onder andere Judas Priest en Slipknot was er voor zowel de jonge als oude metalheads genoeg te beleven.

Gewoontegetrouw maakt Wacken ook direct al bands voor 2023 bekend. Die liegen er niet om. Wat te denken van de headliner Iron Maiden. Bruce Dickinson en zijn kompanen brengen al decennia lang de metalhead in beweging en zal dat komend jaar niet anders doen.

Andere bevestigde bands

Iron Maiden is niet de enige band die al bevestigd is. Megadeth, Wardruna en The Dropkick Murphys zullen onder andere ook een set spelen op Wacken Open Air in 2023. Dat festival wordt dan gehouden van 2 tot en met 5 augustus. De plaats van de bestemming moge duidelijk zijn. Check de poster hieronder voor alle reeds bevestigde namen, welke ook gelijk de breedte van het metalfestival duidelijk maakt.

Wacken Open Air 2023

Kaarten, of niet

Wie momenteel nog twijfelt om komend jaar naar Wacken te gaan, hoeft dat niet meer te doen. Tenminste, als die nog geen kaartje in het bezit heeft. Binnen vijf uur waren alle (digitale) tickets voor de 32e editie van Wacken Open Air over de toonbank gegaan. Wie er nog heen wilt, moet hopen dat er nog kaarten beschikbaar komen.

WOA2022

WACKEN OPEN AIR ONLINE

Website
Facebook
Instagram
Twitter

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén