White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Breda Barst is op zoek naar lokaal talent!

Het gratis toegankelijke popfestival Breda Barst trapt op vrijdag 17 mei het festivalseizoen af met de Breda Barst Kick-Off in café Bel Air. Op het podium strijden deze avond vijf talentvolle bands om een podiumplek op Breda Barst. Het festival vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 en zondag 15 september. 

Aanmelden
Vanaf vandaag kunnen bands die kans willen maken op een podiumplek zich opgeven door een livevideo te sturen naar voorrondes@bredabarst.nl. Alleen lokale bands met eigen repertoire worden geselecteerd. Aanmelden kan tot en met zondag 14 april.

Wedstrijd
Vanaf woensdag 17 april kan er via een poll op Facebook gestemd worden op tien bands die door de organisatie uit alle aanmeldingen zijn geselecteerd. De band met de meeste stemmen speelt tijdens de Breda Barst Kick-Off in Bel Air en maakt daarmee dus tevens kans om te spelen in het Valkenberg park. Daarnaast worden er, in samenwerking met Pop Organisatie Breda (POB), nog vier bands geselecteerd voor de Kick-Off. 

Kick-Off
Op vrijdag 17 mei op het podium van Bel Air strijden de vijf lokale bands voor een driekoppige jury en een kritisch publiek met stemrecht. De Breda Barst Kick-Off start om 19.00 uur en de toegang is uiteraard gratis. Het aanwezig publiek heeft de kans om te stemmen op zijn of haar favoriete lokale band.

Breda Barst 
Het gratis toegankelijke Popfestival Breda Barst vindt dit jaar op 14 en 15 september plaats. Breda Barst staat garant voor twee dagen vol pop, rock, metal, punk, elektro, hiphop en dance in het Bredase stadspark Valkenberg en biedt een mooie mix van regionaal en lokaal talent en gevestigde artiesten. Op Breda Barst vind je ook theater, een gevarieerd aanbod van lekker eten, een gezellige markt en toffe activiteiten voor kinderen.

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén