White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Bullhead City: meer namen, voorverkoop start vrijdag

De organisatie van Wacken Open Air maakte onlangs bekend dat men in september aanstaande met een ander festival gaan komen. Dat festival, Bullhead City genaamd, krijgt middels de nieuwe namen en de details rondom de voorverkoop steeds meer vorm.

Voorverkoop

Komende vrijdag, 9 juli, start de voorverkoop voor Bullhead City voor 5.000 mensen die een ticket hebben voor Wacken Open Air 2022. Dagtickets gaan €90 kosten. Mocht er ook een parkeerplaats nodig zijn, dan kan die voor €10 gereserveerd worden. Wie zich liever direct verzekerd van drie dagen, is €196 kwijt, zonder servicekosten. Zij kunnen kaarten aanschaffen via deze link. De resterende verkoop start nadat deze tickets verkocht zijn. Dat gebeurt dan via deze site.

Line-up verder uitgebreid

Naast de voorverkoop is er ook het nieuws rondom de line-up van Bullhead City. Natuurlijk waren grootheden als Nightwish, Blind Guardian en Powerwolf onder andere al bekend gemaakt. Nu komen daar nog een mooie reeks namen bij.

Hämatom zal present zijn op twee momenten. Eén van die sets zal akoestisch zijn. Verder komen ook Jinjer, Dirkschneider, Beyond The Black, Imminence, Kärbholz, Skyline en Rage spelen op Bullhead City. Die laatste zal een show spelen in het teken van de nieuwe plaat die dan uit gaat komen.

Bullhead City 2021
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén