White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

‘Hallucinated Mountains’ van Catacomb online

Het was mei van dit jaar toen het nieuws daar was: Catacomb zou naar twintig jaar met een nieuwe release gaan komen. Dat die nieuwe release er ook echt gaat komen, blijkt uit de nieuwe single die online is gezet. Catacomb heeft namelijk ‘Hallucinated Mountains’ online gezet.

Wie het verhaal heeft gemist, zal denken dat dit al een nummer van Catacomb was. Dat klopt ook. De aankomende release die uit gaat komen, is de demo In The Maze Of Kadath. Die tracks zijn echter opnieuw opgenomen. Daarom is ‘Hallucinated Mountains’ dus wel een nieuwe single van Catacomb. Check de jubileumversie hieronder.

HET VERHAAL

Een gastsolo op The Mother Of All Plagues van hun landgenoten van Mercyless heeft het balletje doen rollen. Niet veel later was was de deal met Xenokorp gesloten. De cult metal band gaat In The Maze Of Kadath wel onder een nieuwe titel uitbrengen. De aankomende ep gaat namelijk Back To Unknown Kadath heten. Dat komt omdat de tracks van destijds opgefrist zijn.

De liefhebbers moeten wel opletten. Back To Unknown Kadath van Catacomb zal gaan verschijnen op een zeer bijzondere 12″, met een afbeelding aan de B-kant. Tevens verschijnt deze aankomende release op cassette. De liefhebbers van death metal met een hoge cult status zijn dus gewaarschuwd.

Catacomb - Back To Unknown Kadath

TRACKLIST BACK TO UNKNOWN KADATH

  1. The Key
  2. Hallucinated Mountains
  3. Time’s Lurker
  4. Nemesis

CATACOMB ONLINE

Facebook
Instagram

XENOKORP ONLINE

Facebook
Twitter
Instagram
Bandcamp

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén