White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Catacomb komt na twintig jaar met EP

Uit de diepste krochten van death metal komt het grote nieuws over Catacomb. Jawel, de Franse death metal band Catacomb. De voortekenen waren er al, maar Catacomb gaat na twintig jaar met een nieuwe ep komen. Die gaat nog dit jaar verschijnen.

Catacomb komt na twintig jaar niet geheel met een nieuwe ep. De band gaat namelijk de demo In The Maze of Kadath uit 1993 opnieuw opnemen. Op 10 december van dit jaar gaat die korte schijf, welke exact twintig minuten duurt, uitkomen via Xenokorp.

Het verhaal

Een gastsolo op The Mother Of All Plagues van hun landgenoten van Mercyless heeft het balletje doen rollen. Niet veel later was was de deal met Xenokorp gesloten. De cult metal band gaat In The Maze Of Kadath wel onder een nieuwe titel uitbrengen. De aankomende ep gaat namelijk Back To Unknown Kadath heten. Dat komt omdat de tracks van destijds opgefrist zijn.

De liefhebbers moeten wel opletten. Back To Unknown Kadath van Catacomb zal gaan verschijnen op een zeer bijzondere 12″, met een afbeelding aan de B-kant. Tevens verschijnt deze aankomende release op cassette. De liefhebbers van death metal met een hoge cult status zijn dus gewaarschuwd.

Catacomb - Back To Unknown Kadath

Tracklist Back To Unknown Kadath

  1. The Key
  2. Hallucinated Mountains
  3. Time’s Lurker
  4. Nemesis

Catacomb online

Facebook
Instagram

XENOKORP ONLINE

Facebook
Twitter
Instagram
Bandcamp

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén