White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Stagewar komt in het najaar met nieuwe plaat

Leestijd: < 1 minuut

De herfst van 2021 zal voor Stagewar in het teken staan van hun derde plaat, want dan komt Stagewar met de nieuwe plaat. Die release zal gaan verschijnen via Black Sunset/MOD en zal waarschijnlijk zo’n acht tracks met zich mee gaan brengen. Dat heeft deze Duitse band zojuist bekend gemaakt.

De thrash metal band Stagewar verrast de doorgewinterde fan niet met juist een nieuwe plaat in dit kalenderjaar. Het was namelijk 2011 toen de debuutplaat Living On Thrash uitkwam. Vijf jaar later volgde daar Killing Fast op. In dat kader is het duidelijk dat dit jaar die nieuwe langspeler van dit viertal wel zou moeten volgen.

Over Stagewar

Het was 2003 toen de basis werd gelegd voor deze band. De thrash metal zorgde ervoor dat deze leden samenkwamen. De eerste jaren bestonden vooral uit het uitbrengen van demo’s. Pas na acht jaren actief te zijn, verscheen dus de eerste langspeler van Stagewar. Overigens maakte alleen frontman Dominik Dezius het begin mee. De overige leden zijn pas veel later in de band gekomen.

James Reuter is inmiddels de bassist van dienst. Hij is afgelopen jaar pas bij de band gekomen. Het is te hopen dat hij het wel lang volhoudt in deze groep, wat op deze positie zijn al de nodige wisselingen in de line-up geweest.

Stagewar 2021

Stagewar online

Facebook
Twitter

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén