White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Endseeker heeft video ‘Bloodline’ online

Leestijd: 2 minuten

Het was april van dit jaar toen de Duitse band Endseeker met Mount Carcass liet horen waarom Hamburg de pijlen niet meer op het voetbal hoeft te richten. De plaat presenteerde de death metal op het hoogste niveau. Eén van die knallers was ‘Bloodline’ en voor dat nummer heeft Endseeker nu een video online.

Mount Carcass liet zich gelijk gelden. Het album kwam op de tweeëntwintigste plaats binnen in de albumlijsten in Duitsland. Endseeker heeft dan ook een zeer mooie stap gezet met deze plaat. Check daarom de video van Endseeker voor het vlammende ‘Bloodline’.

Reactie Endseeker

“With the video for this absolute headbanger, we wanted to go all the way back to the roots and shoot the clip all by ourselves in our rehearsal space. No budget, no crew, just the five of us like we used to do it back in the days when we started the band. Pure and raw, just like the song.”

Mount Carcass is de derde plaat van deze relatief jonge band. In 2017 verscheen immers hun eerste langspeler pas. Daarna ging het hard met de groep, die de meest recente schijf via Metal Blade zag uitkomen. Aankomende zomer zal Endseeker een van de bands zijn die te zien zal zijn op het door Wacken Open Air georganiseerde Bullhead City.

Endseeker - Mount Carcass

TRACKLIST MOUNT CARCASS

  1. Unholy Rites 4:07
  2. Merciless Tide 4:37
  3. Bloodline 4:18
  4. Mount Carcass 3:21
  5. Count the Dead 4:41
  6. Cult 4:08
  7. Moribund 4:03
  8. Frantic Redemption 3:28
  9. Escape from New York 3:07
Endseeker 2021

ENDSEEKER ONLINE

Website
Bandcamp
Facebook

METAL BLADE ONLINE

WEBSITE 
STORE

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén