White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Hardcore-legendes Ryker’s ook naar Pitfest

Leestijd: 2 minuten

Het zijn mooie dagen voor de organisatie van Pitfest, wat gehouden wordt in Erica. Nadat onlangs het heerlijke nieuws naar buiten kwam dat The Toy Dolls de boel daar in 2022 op stelten komen zetten, is er nu weer nieuws. Heet nieuws. Energiek nieuws. Ryker’s komt namelijk naar Pitfest in 2022.

De Duitse haast legendarische hardcore band staat voor de grootheid van de Europese hardcore. Nu Kid D weer bij de groep is, hoefde de organisatie niet te twijfelen. Ryker’s is vastgelegd voor de vrijdag van Pitfest 2022. Op die dag spelen onder andere The Toy Dolls en Slapshot ook.

Ryker’s

Wie in de jaren ’90 zijn energie kwijt wilde, had aan Ryker’s een zeer goede band. Onder aanvoering van de immer bruisende Kid D speelde de band zich naar een positie waarin men het voorbeeld voor velen was. Menig hardcoreliefhebber heeft zich laten inspireren door deze Duitsers. Brother Against Brother en First Blood zijn platen die in menig kast staan, terwijl ‘Gone For Good’ en ‘To Whom It May Concern’ hen ook buiten de hardcore fans opleverde.

Ryker's Pitfest

PITFEST 2022

Zoals het met zoveel festivals is gegaan, is de editie van 2020 afgeblazen, om vervolgens ook de uitgestelde editie in 2021 niet door te kunnen laten gaan. De reden hiervan moge duidelijk zijn. Gelukkig heeft Pitfest voor de editie van 2022 veel bands kunnen vastleggen die eigenlijk ook op de afgelaste edities zouden spelen. De absolute headliner is At The Gates, welke onlangs het sterke  The Nighmare Of Being uit heeft gebracht. Andere namen zijn God Dethroned en Dropdead.

Pitfest 2022

PITFEST ONLINE

Website
Facebook

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén