White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

‘Clickbait’ tweede single Exodus aankomende plaat

Wie thrash zegt en dan ook echt thrash bedoelt, heeft het waarschijnlijk over Exodus. De Amerikanen die het genre altijd trouw zijn gebleven en al decennia dit vol overtuiging brengen, komen met een nieuwe plaat. Dat was al bekend. Van dat aankomende album heeft Exodus nu een nieuwe single online gezet. Dat is heet nieuws dus.

De nieuwe single van Exodus is de tweede afkomstig van Persona Non Grata. Het nummer heet ‘Clickbait’ en is inmiddels beschikbaar op de bekendere streamingsdiensten. De lyricvideo die op YouTube te zien is, kan hieronder bekeken worden. Dus check it out.

Reactie

Gitarist Gary Holt zegt: “Very excited to launch the release of ‘Clickbait’ from our upcoming record! Crushing and aggressive as hell, it captures the power of the new record perfectly! Getting more excited by the day. November 19th can’t come fast enough!

De nieuwe plaat van Exodus gaat in verschillende formaten uitkomen. Dat gebeurt via Nuclear Blast op 19 november. Die dag moet dus genoteerd worden. Wie de luxere uitgaves van zowel de cd als de vinyl-release weet te bemachtigen, zal ook nog een bonus-Blu-Ray aantreffen. In de boxset, welke alleen via de webshops te bestellen is, komen nog veel meer extra’s. Daar zit bijvoorbeeld ook een twintig pagina’s tellend boekje bij. De plaat is al in de pre-order op deze locatie. Kortom, snel bestellen dus.

Exodus - Persona Non Grata

TRACKLIST PERSONA NON GRATA

 1. Persona Non Grata
 2. R.E.M.F
 3. Slipping Into Madness
 4. Elitist
 5. Prescribing Horror
 6. The Beatings Will Continue (Until Morale Improves)
 7. The Years Of Death And Dying
 8. Clickbait
 9. Cosa Del Pantano
 10. Lunatic-Liar-Lord
 11. The Fires Of Division
 12. Antiseed

EXODUS ONLINE

Website
Facebook
Twitter

NUCLEAR BLAST ONLINE

Website
Webshop

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén