White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Corey Taylor solo in november naar 013 Tilburg

Leestijd: 2 minuten

Corey ‘Motherfucking’ Taylor. De man die rock ’n roll viert, staat inmiddels voor meer dan alleen de frontman te zijn van Slipknot en Stone Sour. Die bands behoeven over de hele wereld geen introductie meer. Toch is hij dus meer dan dat en dat laat Corey Taylor solo horen.

CMFT was zijn solodebuut en daarmee liet deze gast meer horen dan alleen de brulboei van weleer. Agreesieve tracks en ballads lijken elkaar naadloos aan te vullen en af te wisselen als hij zelf de touwtjes in handen heeft. Die Corey Taylor komt nu voor het eerst solo naar 013 Tilburg.

Kaarten in diverse ranges

Dat het een groot feest belooft te worden, moge duidelijk zijn. Dat alles gaat op 24 november van dit jaar plaatsvinden. Reguliere kaarten kunnen voor iets meer dan vijftig euro bemachtigd worden via de website van 013. Er zijn ook nog twee VIP-pakketten beschikbaar. Dan kan men onder andere met de groep op de foto, vroeg binnen en krijgt men de nodige merchandise. Voor de echte diehard fan dus.

Overigens zal tegen die tijd ook de tweede soloplaat van Corey Taylor uit zijn. Dat album zal namelijk in september gaan verschijnen en komt met de simpele titel CMFT2. De creativiteit zit hem dan ook in de muziek. Ongetwijfeld komt dat nieuwe album van Corey Taylor in de 013 ook ruimschoots aan bod. Kortom, zorg dat je op vrijdag 14 juli om 10.00 klaar zit, want dan start de voorverkoop.

Corey Taylor

Corey Taylor online

Website
Instagram

013 Tilburg online

Website
Facebook
Instagram
Twitter

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén