White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Vended @013, Tilburg

Leestijd: 2 minuten

Dat Vended iets heeft met Slipknot, is een understatement. In deze vijfkoppige band zitten namelijk twee leden waarvan hun vader in de illustere band uit Iowa spelen. Zanger Griffin Taylor is de zoon van en drummer Simon Crahan is op zijn beurt weer de zoon van Clown. Daarom weet de band de ogen ook wel op zich gericht. Afgelopen week streek Vended neer in de 013, te Tilburg.

Bij het starten van het intro galmde “Tainted Love” door de zaal, wat dan ook uit volle borst door de menigte werd mee gezongen. Op het moment dat het nummer begon te kraken kickte de band in en gingen ze van start met “Ded To Me”, wat het erg goed deed bij het publiek. Er kwam meteen een pit los en de energie van de band sloeg duidelijk over op het publiek. De opvolgende nummers hebben ze de energie goed weten vast te houden. Toen dat “Bloodline” werd ingezet, bracht het een nóg heftigere energie over op het publiek. 

Al met al was het een leuke set om te ervaren. Griffin Taylor weet het publiek goed toe te spreken en hij weet de energie goed vast te houden. Wel wordt het een uitdaging voor Griffin om niet meer gezien te worden als “het zoontje van de machtige Corey Taylor”, want zowel Griffin’s performance, stage precense en zijn hele manier van het publiek toespreken zijn exacte kopieën van hoe zijn vader performed.

Vended online

Website
Twitter
Instagram
TikTok
Facebook

Elco D.
Laatste berichten van Elco D. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén