White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Coronaperikelen in België: Coffin Feeder geboren

Juist als men denkt dat de uitwerking van het welbekende virus dat over de wereld in allerlei varianten raast, blijkt dat het virus ook de mensheid verrijkt. In België heeft corona ervoor gezorgd dat Coffin Feeder geboren is.

Coffin Feeder is niet zomaar een band uit België. Het is een gezelschap om naar uit te kijken, om te vrezen en waar de oren geil van worden. De line-up belooft al meer dan het menu van een driesterren-chef. Coffin bestaat uit een zooitje mannen die geen introductie meer nodig hebben. Hun sporen hebben ze al verdiend in onder andere Aborted, Leng Tch’e en Fleddy Melculy. Als er nog geen belletje gaat rinkelen, moge gesteld worden dat ook reanimatie geen zin meer heeft.

Ep op komst

Coffin Feeder heeft niet alleen laten weten dat de band bestaat; de groep heeft ook een eerste release aangekondigd. In het najaar van 2021 gaan zij ervoor zorgen dat de wereld even stil gaat staan. Wie weet slaat de eerste ep, die dan verschijnt, wel zo hard in, dat deze aardkloot wel weer wat op zijn as verschuift.

Dat er buiten de leden om nog maar weinig bekend is over Coffin Feeder, is maar goed ook. Anders werd het wachten tot het najaar wel heel zwaar. Online zijn de socials al ingericht, zodat men de digitale adoratie kan starten.

Coffin Feeder 2021

Coffin Feeder online

Website
Facebook
Twitter

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 White Room Reviews

Thema door Anders Norén