White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Crobot heeft single met Frank Bello (ANthrax)

Leestijd: < 1 minuut

Misschien klinkt het opvallend, maar misschien ook niet. Crobot heeft een nieuwe single online en die is met Frank Bello. Inderdaad, dé Frank Bello die bekend is als bassist van Anthrax. Met hem als gastmuzikant heeft Crobot ‘Mountain’ opgenomen.

‘Mountain’ is afkomstig van de EP Rat Child. Die release zal op 18 juni van dit jaar uit gaan komen via Mascot Records. Die ep zal vier tracks gaan tellen. Behalve de titeltrack kennen alle nummers een gastmuzikant. Check hier eerst ‘Mountain’ van Crobot met dus Frank Bello als gastmuzikant.

De andere gastmuzikanten op Rat Child EP zijn Stix Zadina en Howard Jones. De eerste, bekend van Steel Panther, komt Crobot vergezellen in ‘Everyone Dies’. Hij is mede verantwoordelijk voor het schrijven van dit nummer en speelt zowel de drums, bas als piano op die track.

Howard Jones, die onder andere met Killswitch Engage furore maakte, is te horen in ‘Kiss It Goodbye’. De huidige frontman van Light The Torche leent zijn vocalen voor deze track, welke als tweede te horen zal zijn op die aankomende release van Crobot.

Crobot

Tracklist Rat Child EP

1.     Mountain (feat. Frank Bello)
2.     Kiss it Goodbye (feat. Howard Jones)
3.     Everyone Dies (feat. Stix Zadina)
4.     Rat Child

Crobot online

Website
Facebook
Twitter

MASCOT LABEL GROUP

Website

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén