White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Cryptosis te zien in StukTV

Leestijd: < 1 minuut

Het is een samenwerking die niet direct verwacht wordt: de gevierde metalheads van Cryptosis en de altijd verrassende heren van StukTV. De eerste is een van Nederlands modernste wapenfeiten op het gebied van thrash metal. De tweede één van ’s lands grootste online platforms.

Toch zijn Cryptosis en StukTV aan elkaar te koppelen, want Cryptosis speelt een rol in de serie De Vriendendienst. Die eerste episode staat inmiddels online. Wie StukTV kent, weet dat het verder gaat dan de verwachtingen vooraf. Alles voor de uitdaging. Hoe het de mannen van Cryptosis vergaat en in welke hoedanigheid zij een rl spelen, kan men hier zien. Ga er maar eens goed voor zitten, want StukTV is louter vermaak.

CRYPTOSIS

Laurens Houvast, Frank te Riet en Marco Prij zijn namen die al gekend worden. Sterker nog: die namen waren al aan elkaar verbonden. De heren maakte veel furore als Distillator. Deze graag geziene thrash metal band heeft afgelopen jaar de naam veranderd, evenals de thematiek. Onlangs verscheen via Century Media de debuutplaat. Bionic Swarm knalt er met zoveel muzikale bravoure in als men van de mannen gewend was onder de oude naam. Kortom, alles voor de toekomst.

Cryptosis - Bionic Swarm

TRACKLIST BIONIC SWARM

  1. Overture 2149
  2. Decypher
  3. Death Technology
  4. Prospect of Immortality
  5. Transcendence
  6. Perpetual Motion
  7. Conjuring the Egoist
  8. Game of Souls
  9. Mindscape
  10. Flux Divergence

CRYPTOSIS ONLINE

Website
Facebook

CENTURY MEDIA ONLINE

Website
Webshop

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén