White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Livestream AlbumRelease Cryptosis aanstaande

De Nederlandse moderne thrashers van Cryptosis, welke voorheen bekend was als Distillator, organiseren een livestream voor hun albumrelease. Dan wordt de geboorte van Bionic Swarm gevierd. Dat album verscheen eind mei via Century Media.

De livestream van de albumrelease van Cryptosis vindt komende zaterdag, 24 april, plaats. Dat gebeurt vanuit Metropool in Hengelo. De show zal groots worden opgezet. Cryptosis zal namelijk niet alleen de plaat spelen. Er komt ook een documentaire gedurende het live-event over de totstandkoming van Bionic Swarm.

De livestream van Cryptosis is te bereiken via  hier of via Facebook. De metalhead moet zich alvast voorbereiden op een mooie show waarbij de podiumpresentatie geheel het thema van de toekomst zal onderstrepen. De technologische vooruitgang zal nimmer zo gepresenteerd zijn.

Cryptosis albumrelease livestream

CRYPTOSIS

Laurens Houvast, Frank te Riet en Marco Prij zijn namen die al gekend worden. Sterker nog: die namen waren al aan elkaar verbonden. De heren maakte veel furore als Distillator. Deze graag geziene thrash metal band heeft afgelopen jaar de naam veranderd, evenals de thematiek. Kortom, alles voor de toekomst.

Cryptosis - Bionic Swarm

TRACKLIST BIONIC SWARM

  1. Overture 2149
  2. Decypher
  3. Death Technology
  4. Prospect of Immortality
  5. Transcendence
  6. Perpetual Motion
  7. Conjuring the Egoist
  8. Game of Souls
  9. Mindscape
  10. Flux Divergence

CRYPTOSIS ONLINE

Website
Facebook

CENTURY MEDIA ONLINE

Website
Webshop

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén