White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Debuutalbum The Spades op vinyl

Leestijd: < 1 minuut

Wat was er twintig jaar geleden? De euro werd ingevoerd, Willem Alexander trad in het huwelijk met Maxima en After Forever speelde op Pinkpop. Maar bovenal kwam The Spades met het baanbrekende debuutalbum. Dat album zette menig liefhebbers van opzwepende rock ’n roll in vuur en vlam.

Dat debuutalbum van The Spades, Learnin’ The Hard Way (Not To Fuck With The Spades), komt nu opnieuw uit via Suburban Records. En dat is dan weer retegoed nieuws voor iedereen die hart voor muziek heeft. Zeker als men daarbij optelt dat die schijf ook op vinyl de wereld in geslingerd wordt. Eindelijk, na twintig jaar.

De terugkeer

Het kan niet onopgemerkt zijn gebleven, maar Denvis heeft een mooie nieuwe line-up voor The Spades. Daarmee speelde de band al op Faster & Louder in de Effenaar in Eindhoven. Recenter werd ook de Zwarte Cross nog plat gespeeld, waardoor echt geproost kon worden op de terugkeer van dit rock ’n roll-monster van formaat. Er zitten nog meer mooie shows voor dit gezelschap in de pijplijn, dus stay tuned.

Mocht de heruitgave van de debuutplaat van The Spades nog niet besteld of gekocht zijn, dan is het zaak snel deze link te volgen. Dat moge duidelijk zijn, toch?

The Spades 2022

SUBURBAN RECORDS ONLINE

Website
Facebook
Instagram

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén