White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Dikke Dennis & De Røckers komen met nieuwe single

Leestijd: 2 minuten

21 april van dit jaar belooft weer een hele mooie 21e van april te worden. Dat is niet omdat dan de nieuwe platen van Richie Ramone, The Mars Volta en The 69 Eyes uitkomen, ook niet omdat dan voor de Moslims het Suikerfeest gepland staat en al helemaal niet omdat de lente van 2023 dan één maand oud is. Nee, 21 april van 2023 zal te boek gaan als de dag van de nieuwe single van Dikke Dennis & De Røckers.

Kijk, en dan snapt men direct dat het gaat om het betere werk van de vaderlandse cultuuroverdracht. Dikke Dennis & De Røckers lanceren op die vrijdag de single ‘Nee Heb Je’, waar op de B-kant van deze 7″ ook nog een ode staat aan zowel de Amsterdamse hardcoreband Outlawz en de enige echte, oftewel ‘Chocomel’. Dit alles wordt, net als die vorige singles, op de wereld gebracht door Down At The Nightclub.

Eerdere singles

Oké, Dikke Dennis heeft het inmiddels ook weer druk met de Eindhovenaren van Peter Pan Speedrock, die hoogstwaarschijnlijk hun huidige terugkeer te denken hebben aan het feit dat ze anders die enige Amsterdammer die zij in hun hart hebben gesloten moesten missen. Dat betekenen wel echt goede tijden voor Dikke Dennis, want ook met Dikke Dennis & De Røckers staat ie verre van stil.

Ten tijde van de wereldwijd zo omarmde pandemie kwam ‘Pre Historisch Beest’ uit. Daarna was het even wachten tot het eind van 2022. Toen waren de heren van Dikke Dennis & De Røckers lekker duidelijk in ‘Rot Toch Op’. Nu komt er dan die derde 7″ aan. Men is gewaarschuwd, want die items zijn hot. Stay tuned.

Dikke Dennis & De Røckers - Nee Heb Je

Tracklist Nee Heb Je

  1. Nee Heb Je
  2. Chocomel

FACEBOOK

Dikke Dennis & de R󠅼øckers
Down at the Nightclub Parties and Records

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén