White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Dikke Dennis & de Røckers – Interview

Leestijd: < 1 minuut

Onlangs verscheen van Dikke Dennis & de Røckers de single ‘Pre Historisch Beest’. De 7″ gaf een mooie reden om met zanger Dennis en gitarist Guido hierover te spreken. De omgeving kan gekend worden van de videoclip voor ‘Geen Reet Te Doen’. Check snel het interview met Dikke Dennis & de Røckers over de band, corona en prehistorische beesten.

Dikke Dennis & de Røckers

Deze band is ontstaan nadat zanger Dennis beloofd had aan iemand om te komen spelen. Dat festival was Rosrock. De heren van del-Toros bleken uiterst bekwaam om te functioneren als de begeleidingsband van Dikke Dennis. Dat smaakte naar meer.

Dennis zelf is door rockminnend Nederland, en ver daarbuiten, omarmt als ‘mascotte’ van Peter Pan Speedrock. Hij kwam nagenoeg bij elke show van deze befaamde Eindhovense rockers op de bühne om een paar nummers mee te doen. ‘Schoppen Aas’ is daar het bekendste voorbeeld van. Samen met Peter Pan Speedrock speelde hij ‘Ace Of Spades’ van Mötorhead op zijn Nederlands.

Nu heeft Dennis dus een mooie nieuwe band. De toekomst gaat nog veel moois voor hen brengen. Wat dat is? Check dan de beelden van het interview met Dikke Dennis & de Røckers maar goed.

Dikke Dennis & DE RØCKERS

FACEBOOK

Dikke Dennis & de R󠅼øckers
Down at the Nightclub Parties and Records

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén