White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Disavowed vuurt nieuwe single op mensheid af

Amsterdam staat bekend een brute stad te zijn. Daar wordt niet gedoeld op de criminele afrekeningen of andere duistere zaken. Het gaat natuurlijk om Disavowed. De heersers op het gebied van de brutal death metal geven de liefhebber iets om naar uit te kijken.

Op 31 juli verschijnt via Brutal Mind de langspeler Revocation Of The Falleni. Dat album is de langverwachte opvolger van Stagnated Existence. Die plaat verscheen toen de economische crisis door de banken nog hot was. Kortom, na dertien jaar komt er eindelijk een nieuwe plaat van Disavowed.

Natuurlijk worden ook de ongeduldige mensen op hun wenken bediend. Disavowed heeft namelijk met ‘The Process Of Comprehension’ een bruut voorproefje op het wereldwijde web gezet. Daarin laat Disavowed horen dat de rem niet van toepassing is. Check dat nummer daarom gelijk hieronder.

Disavowed

Disavowed is ontstaan in 2000. De band staat bekend om de brute death metal. Ondanks de ruime tijd van bestaan, heeft Disavowed niet bijster veel releases op haar naam staan. Daarom is het aankomende Revocation Of The Fallen alleen als een plaat om naar uit te kijken. Dit album wordt de eerste met drummer Septimiu in de gelederen. Hij is de opvolger van Kevin Foley. Die zal op zijn beurt vijf jaar bij de groep, maar heeft geen plaat met Disavowed opgenomen. Live was dat wel een genot voor de metalhead.

De tracklist van die schijf luidt als volgt:

1. The Process of Comprehension
2. The Enlightened One
3. Revocation of the Fallen
4. Imposed Afterlife
5. Deformed Construct
6. Therapeutic Dissonance
7. Defractured in Contemplation
8. Egocentric Entity
9. The Inevitable Outcome
10. Facing the Singularity

Disavowed Online

Facebook

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 White Room Reviews

Thema door Anders Norén