White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Festerfest tijdens Pasen in Baroeg Rotterdam

Leestijd: 2 minuten

Een goede reden nodig om onder de paasverplichtingen uit te komen of om op een zondag de deur uit te kunnen? Check dan op zondag 9 april het programma van de Baroeg te Rotterdam. Het immer gezellige podium met het vizier op goede muziek heeft dan Festerfest op het programma staan.

Wie bij Festerfest aan Delft denkt, of misschien wel Den Haag, zal zijn zeilen nog even bij moeten zetten. Inmiddels is namelijk de Baroeg het decor van dit immer gezellig festival. De organisatie heeft ook voor dit jaar weer een bruisende, gevarieerde line-up.

Bands op het programma

Dat het op de editie van 2023 ook alle kanten op zal gaan, blijkt wel. De grote naam is Rectal Smegma. Dat die band weet wat knallen is, hoeft niet uitgelegd te worden. De grindcore zal iedereen vermorzelen. Trek daarom je favoriete boxer aan en ga je alvast mentaal (en fysiek) voorbereiden, want hiermee heeft Festerfest wel een hele gave afsluiter in petto.

De andere bands zijn Drunktank, Down With The System, Permeator, Harry Merry, Mauler en Carceri. Dat is dus een heel vol programma. Overigens speelde die laatste afgelopen vrijdag nog een sterke set in Musicon, Den Haag.

Tickets kunnen verkregen worden op de welbekende website van de Baroeg. Een kaartje is in de pre-sale maar €11. Dat is je inderdaad goed. Hurry up.

Festerfest 2023

BAROEG ONLINE

Website

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén