White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Fleshgod Apocalypse half november naar Nederland

De liefhebbers weten het al lang, want eigenlijk stond deze tournee gepland voor het jaar 2020. Wat er toen speelde en waarom het toen niet doorging, hoeft niemand meer verteld te worden. Nu komt Fleshgod Apocalypse alsnog naar Nederland.

Fleshgod Apocalypse sluit hun tournee ter promotie van Veleno af met twee shows in Nederland. Dat gebeurt op 12 en 13 november in respectievelijk Doornroosje te Nijmegen en Gebroeders De Nobel in Leiden. België wordt ook aangedaan, maar dat is al eerder. Daar speelt Fleshgod Apocalypse op zondag 6 november in L’Entrepot te Brugge. Check hier alle data van de tournee.

Fleshgod Apocalypse tour

Support

Fleshgod Apocalypse heeft voor deze tournee ook een speciale plaats ingericht voor Omnium Gatherum. Die band zal elke avond een speciale plaats op het programma gaan krijgen. De verdere support komt van een groep wisselende bands. In Leiden is er bijvoorbeeld ruimte voor Azteca en Imperial Salve.

Deze grootmeesters van de symfonische death metal brachten in 2019 hun meest recente langspeler uit. Toen verscheen Veleno via Nuclear Blast. Eerder dit jaar kwam de band ook nog met een bijzondere cover, want toen namen de Italianen ‘Blue’ van Eiffel 65 onder handen. Check die track hier.

FLESHGOD APOCALYPSE ONLINE

Website
Facebook
Instagram
Twitter

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén