White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Ghost In The Machine heeft nieuwe single online

Leestijd: < 1 minuut

In januari gaat het Amerikaanse Ghost In A Machine met de langspeler Journey To The Otherside komen. Die plaat verschijnt de elfde van die maand via Sliptrick Records. Om de wereld alvast een voorproefje te geven van waar 2022 mee begint, heeft Ghost In A Machine al een single online gezet.

De single ‘Unstoppable’ van Ghost In A Machine is voorzien van een lyricvideo. Die video wordt gedragen door beelden die het proces van dit nummer goed omschrijven. De track onderstreept tevens het brede karakter van deze alternatieve rockers die ook niet vies zijn van een vleugje industrial. Men kan dan ook invloeden van zowel Panic! At the Disco, Foo Fighters als Imagine Dragons terug horen in de sound. Check het nummer hier:

Single

Zoals gezegd is de single die hierboven te beluisteren valt, een voorproefje van de aankomende plaat. Het nummer is niet alleen via YouTube te beluisteren. Ook andere streamingsdiensten bieden de track aan, zoals Apple Music en Spotify. Daardoor heeft dit duo, want dat is Ghost In A Machine, vele manieren om de liefhebber alvast te bereiken. Check het daarom snel op de dienst naar keuze.

Ghost In A Machine 2021

Ghost In A Machine online

Website 
Facebook 
Youtube 
Twitter 

Sliptrick Records online

Website
Facebook
Twitter

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén