White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Guineapig naar Spikerot Records

Het zal voor de liefhebbers voor wie het niet hard genoeg kan, goed in de oren klinken. Guineapig heeft een platencontract getekend bij Spikerot Records. En nee, dit gaat niet of dat fluffy diertje waar menig kind vragend om krijst tegen zijn ouders of de Zuid-Amerikaanse lekkernij.

De zwaargewichten van de goregrind hebben dan ook goed nieuws in petto. Guineapig heeft namelijk de deal gesloten met Spikerot Records, omdat er een nieuwe plaat aan gaat komen. Eindelijk komt er een opvolger van Bacteria. Die plaat kwam immers alweer in 2014 uit. 2022 gaat het jaar daarvoor worden.

Reactie van Fra: “We, as human beings, evolve and enrich ourselves during the years. This album reflects the essence of GUINEAPIG now, after many years from the first one. It took a while but I’m sure it is worth the wait!”

Guineapig

Deze Italiaanse goregrinders sloopten vriend en vijand met Bacteria. Die plaat, welke via het genoemde label ook al op vinyl opnieuw uitkwam, bracht de band op menig groot festival waar de heavy muziek centraal stond. Party San, Obscene Extreme en Brutal Assault konden hen dan ook al verwelkomen. Daar bleek dat Guineapig niet alleen op plaat wist te overtuigen. Live breken ze ook iedereen af.

Guineapig online

Facebook
Bandcamp

Spikerot Records online

Facebook

Guineapig
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén