White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Blast From The Past verplaatst naar april 2022

Dat het Belgische festival Blast From The Past weer naar de toekomst was verschoven, was al duidelijk. Blijkbaar heeft het wereldwijde virus weinig met concerten en festivals, want de een na de ander wordt gecanceld of verplaatst. In het geval van Blast From The Past is daar nu wel duidelijkheid over, want het festival gaat naar april 2022.

Om precies te zijn wordt Blast From The Past in 2022 op de 9e van april gehouden. Dat is goed nieuws, want er zijn nog mensen die tickets hebben van de edities van 2020 en/of 2021. Voor hen geldt wel dat er geen nieuw toegangsbewijs gekocht hoeft te worden, want deze blijven gewoon geldig.

Blast From The Past

Het festival gaat plaats vinden in de Kubox te Kuurne. Die plaats komt natuurlijk de wielerliefhebbers ook bekend voor van de welbekende wielerkoers Kuurne-Brussel-Kuurne. De Vlaamse plaats zal op de 9e van april echter vooral in het teken staan van metal en gezelligheid. Onder andere Ostrogoth, Cyclone en Bütcher staan op het programma om te komen spelen.

Voor het gehele programma tot nu toe of voor tickets en andere informatie rondom Blast From The Past, kunnen de onderstaande links gevolgd worden. Stay tuned via hun socials!

Blast from the past 2022

Blast From The Past online

Facebook
Website
Facebook-event

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén