White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Blast From The Past 12 december in Kuurne

De tijden dat de wereldwijde coronapandemie de mensheid in zijn greep hield, lijken langzaam maar zeker achter de rug te worden gelaten. Daarom maken de festivals mondjesmaat ook weer plannen. Het Belgische Blast From The Past heeft in dat kader ook goed nieuws.

Blast From The Past zal de editie van 2020 plaats laten vinden op 12 december. Het festival zal dan plaats vinden in de Kubox. Die zaal is te vinden in het Belgische Kuurne, bekend van de wielerwedstrijd Kuurne-Brussel-Kuurne.

Line-up

De organisatie heeft laten weten dat er nog drie bands aan de line-up toegevoegd gaan worden. Toch is de bezetting die men kan gaan verwachten al lekker aantrekkelijk. Acid, Cyclone, Witchfynde, Bütcher en Vultures Vengeance zullen komen spelen.

Voor het Belgische Acid betekent de show op Blast From The Past een reünieshow. Witchfynde komt laten horen waarom de NWOBHM ook alleen maar uit het Verenigd Koninkrijk kan komen. Vultures Vengeance staat voor het feit dat de Italianen ook al een rijke geschiedenis op het gebied van heavy muziek hebben.

Dat het niet alleen hardrock en heavy metal is dat de klok slaat op Blast From The Past, bewijst Bütcher. Die ervaren band is in de hoek van de speed metal te vinden. Evenals Bütcher is er ook met Cyclone nog een band van Belgische bodem te vinden in de line-up.

Tickets en info

Website

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén