White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Halocene covert Nine Inch Nails-klassieker

Nine Inch Nails is een band die velen heeft geïnspireerd. Dat blijkt ook uit de hoeveelheid covers van het werk van die band. Natuurlijk springt Johnny Cash daar met zijn magistrale versie van ‘Hurt’ bovenuit, maar ook onder andere The Dillinger Escape Plan (‘Wish’) en Inter Arma (‘March Of The Pigs’) knalden met het werk van Nine Inch Nails. De band Halocene heeft nu ook een Nine Inch Nails-klassieker onder handen genomen.

Die klassieker die Halocene van Nice Inch Nails gecoverd heeft, is ‘Closer’. Dat heeft de metalcore band niet alleen gedaan, want er is ook een mooie rol weggelegd voor Lauren Babic en Kayla King. Die zijn dan ook present in de spetterende video. Check dat resultaat hieronder.

Afscheid drummer

Tussen al dit hete geweld van deze cover van Nine Inch Nails, heeft Halocene ook laten weten dat het na dertien jaar afscheid heeft genomen van de drummer. Het bericht op de socials maakt duidelijk dat de verhuizing naar een andere stad dit heeft voortgebracht en dat hij zich gaat focussen op zijn Twitch-kanaal. Wie hoort hoe zij ‘Closer’ in het vat hebben gegoten, zal ook beseffen dat een nieuwe drummer wel gevonden gaat worden.

Halocene

Halocene online

Website
Twitter
Instagram
Facebook
TikTok

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén