White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Machine Head heeft nieuwe video online

Nee, het is geen nieuwe single van de Amerikaanse band, maar Machine Head heeft wel een nieuwe video online gezet. Zojuist heeft de band namelijk een mooie video op het wereldwijde web gezet voor ‘ARRØWS IN WØRDS FRØM THE SKY’. Die track is afkomstig van hun meest recentste studioalbum, Øf Kingdøm And Crøwn, welke vorig jaar is verschenen via Nuclear Blast.

Ter promotie van die plaat ging Machine Head uitgebreid met Amon Amarth op tournee. Daarbij streken zij ook neer in Amsterdam. De beelden van die tournee evenals hun online momenten zijn door Machine Head gebruikt voor deze video. Check de beelden hier.

Over Øf Kingdøm And Crøwn

Zoals gezegd kwam deze nieuwe studioplaat afgelopen jaar uit. Machine Head heeft in Matt Alston een nieuwe drummer, maar die was nog niet te horen op die opnames. Øf Kingdøm And Crøwn is namelijk ingedrumd door niemand minder dan Navene Koperweis, onder andere bekend van Animals As Leaders en Entheos.

Øf Kingdøm And Crøwn liet horen dat Machine Head duidelijk in vorm is. De band blijft zich immer ontwikkelen, waardoor er op deze plaat nog meer melodieuze vocalen te horen waren. Daarmee is het natuurlijk heel anders dan debuutplaat Burn My Eyes, maar dat was ook alweer zo’n dertig jaar geleden. Tijden veranderen.

Machine Head - ØF KINGDØM AND CRØWN

TRACKLIST ØF KINGDØM AND CRØWN

1. SLAUGHTER THE MARTYR
2. CHØKE ØN THE ASHES ØF YØUR HATE
3. BECØME THE FIRESTØRM
4. ØVERDØSE
5. MY HANDS ARE EMPTY
6. UNHALLØWED
7. ASSIMILATE
8. KILL THY ENEMIES
9. NØ GØDS, NØ MASTERS
10. BLØØDSHØT
11. RØTTEN
12. TERMINUS
13. ARRØWS IN WØRDS FRØM THE SKY

MACHINE HEAD ONLINE

Website
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube

NUCLEAR BLAST ONLINE

Website
Webshop
Twitter
Facebook
Instagram

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén