White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Hell Open Air heeft de line-up rond

Leestijd: 2 minuten

Dat Café Hell in het Belgische Diest goed bezig is, kan de metalhead de afgelopen jaren niet zijn ontgaan. Daarbij geldt ook dat het aankomende Hell Open Air, hun eigen festival op het nabij gelegen parkeerterrein, er aan zit te komen. En voor Hell Open Air is de line-up rond.

Die line-up voor Hell Open Air liegt er niet om. De eerste dag zal in het teken staan van de grootheden der aarde, maar dan wel geëerd door een prachtig keurkorps aan tributebands. De tweede dag staat in het teken van de bands die aangevoerd worden door de dames, ofwel de female fronted metal. Voor beide dagen heeft de organisatie een mooie bezetting op de been weten te krijgen. Check dat hieronder.

Zaterdag 4 mei

De ’80’s hardrocks en metalklassiekers passeren met Busted In Rock de revue, terwijl Dorothea Warlock in het zonnetje gaat zetten. The King Diamond Conspiracy is er om King Diamond en Mercyful Fate te eren, terwijl Slayer Cover Band Slayer-tracks zal spelen. Dat laatste mag geen verrassing heten. Motörheads speelt het werk van Motörhead en Damaged Justice zal een blik op Metallica werpen.

Zondag 5 mei

Zoals gezegd staat de zondag in het teken van de female fronted metal, waarbij gesteld moet worden dat een aantal bands het niet alleen bij de frontvrouw houdt. Cobra Spell, Girlschool, Defacing God, Splendidula, Triagone, Vermilia, Shots Fired, Synlakross en Skeptical Minds gaan dan de bezoekers in verroering brengen. Die laatste zal ongetwijfeld ook werk van hun puike langspeler Kharon gaan spelen.

Naast al die gave bands zal Hell Open Air ook genoeg keuze hebben voor de smaakpapillen, zowel op vast als vloeibaar gebied. Er zal volop keuze zijn aan eten en drinken dus. Gezien de maximum capaciteit ligt op 500 bezoekers per dag, moet men snel zijn. Tickets kunnen via deze link bemachtigd worden. Kortom, men weet wat te doen staat.

Hell Open Aire 2024

HELL AWAITS ONLINE

Website

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén