White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Brute trots van Azië, Impiety, naar Musicon Den Haag

Leestijd: 2 minuten

Azië heeft een geschiedenis om u tegen te zeggen. De bruutheid in menig uithoek geldt als perfecte voedingsbodem voor een goed portie metal. Dat moeten de heren van Impiety ruim dertig jaar geleden ook gedacht hebben en juist die band komt hun kunsten vertonen in Musicon, Den Haag.

De show van Impiety zal plaatsvinden op maandag 5 februari. Om de metalhead niet alleen op te zadelen met de bruutheid van dit kwartet, komen ook Nihilo en Helldrifter in hun kielzog mee. Dat betekent dus een keiharde maandagavond daar aan de Soestdijksekade.

Impiety

Waar Singapore staat voor een puike mix van alles wat Azië te bieden heeft op bijvoorbeeld cultureel en culinair gebied, geldt Impiety als een groep die alles wat de metal te bieden heeft, in hun sound lijkt te verwerken. Death, thrash en black metal zijn daarin leidend.

De band is dus al opgericht in 1990. Het is wel zo dat Shyaithan de posities om hem heen anders heeft zien ingevuld worden. Zo zit gitarist Adzrin nog maar sinds 2019 in de gelederen. Hij was dan ook nog niet te horen op Versus All Gods, wat de meest recente langspeler van dit gezelschap is.

Impiety

Nihilo en Helldrifter

Nihilo staat voor de Zwitserse precisie, maar dan wel met Zwitserse precisie afgevuurde death metal. De invloeden van andere extreme genres zijn er, maar de old school death metal is toch de hoofdmoot. Helldrifter komt uit Zuid-Duitsland en staat ook voor death metal. Toch zal het deze avond driemaal totaal anders klinken, want ook de death metal is breed.

Maandag of niet, een ticket kan worden aangeschaft via deze link. In de voorverkoop kost zo’n entreebewijs slechts €15. Hoe vaak kan men Singapore, Zwitserland en Duitsland voor €15 genieten?

MUSICON ONLINE

Website
Facebook

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén