White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

John Coffey terug en heeft direct single online

Leestijd: 2 minuten

Het was zes jaar geleden voor veel mensen moeilijk te begrijpen. De band die zo hard ging, stopte ermee. John Coffey bracht velen in tranen, maar het treuren is over. Vanuit het niks maakte de band bekend dat zij terug zijn en als klap op de vuurpijl heeft de band ook een nieuwe single online gezet.

Die nieuwe single van John Coffey, waarbij ook een videoclip geschoten is, behoort tot het nummer ‘Steam Waltz’. De sound van deze groep is overduidelijk het energieke van wat men gewend was, maar het herbergt meer. Luister maar hieronder.

Vanuit het niks naar een album

Het begon dus weer te kriebelen bij de heren en dat heeft niet alleen geresulteerd in deze single, want er is meer nieuws. John Coffey heeft in het diepste geheim ook aan een nieuwe plaat gewerkt. Dat album is in samenwerking met Adrian Bushby, die inderdaad ook voor Muse en Foo Fighters dingen heeft gedaan. De band pakt het dus gelijk groots aan. Wanneer dat album gaat verschijnen, is nog niet duidelijk.

Wel is duidelijk dat de band ook weer live gaat spelen. Onder andere Tilburg, Rotterdam, Apeldoorn en Groningen staan al op de planning. De band speelt die shows met gratis entree. Het is maar te hopen dat de zaaleigenaren beseffen wat dat te weeg kan gaan brengen.

John Coffey

John Coffey online

Website
Facebook
Instagram

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén