White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Kontrust heeft goed nieuws voor de fans

Live staan ze garant voor een feestje, terwijl ook hun platen barsten van de opzwepende sfeer. Tel daarbij op dat de band altijd in vol ornaat gekleed is en daarmee de Oostenrijkse klederdracht hoger houdt dan wie dan ook. Dan gaat het natuurlijk over Kontrust en die band heeft nieuws.

Dat nieuws van Kontrust is tweeledig. Als eerste wilt de band maar wat graag dat de wereld weet dat er een nieuw album aan gaat komen. Dat album zal gaan verschijnen op 19 mei 2023. Oké, dat is nog ver weg, maar het feit is er. Maar, daarom heeft Kontrust nog meer nieuws.

Wie Kontrust namelijk heeft moeten missen op festivals als Graspop Metal Meeting of Hellfest, komt goed weg. Kontrust heeft namelijk een live-video voor ‘Hey DJ!’ online gezet. En, men raadt het al, daar zijn de beelden van de genoemde festivals voor gebruikt. Check hier eerst het resultaat.

Een band als geen ander

Gestart aan het begin van dit millennium was al snel duidelijk dat deze Oostenrijkers niet gekomen waren om de muziekliefhebber prima te vermaken. Hun missie is hen volledig te entertainen, waarbij de opzwepende muziek de basis vormt.

De groep heeft een tal van albums uit, maar de meest recente is alweer van een flink aantal jaar terug. Daarom is het goed dat de groep, welke hun lyrics in vele verschillende talen heeft, deze aankondiging heeft gedaan. Nu maar hopen voor de veiligheid van de Alpen dat dit bombastische nieuws geen lawine veroorzaakt.

Kontrust 2022

Kontrust online

Website
Facebook
Twitter
Instagram

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén