White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Kryptos heeft nieuwe single online, plaat in oktober

Het is een van de vlaggendragers van de Indiase heavy metal scène: Kryptos. Die band heeft veel goed nieuws in petto voor de metalhead. Kryptos komt in oktober namelijk met een nieuwe plaat en daarvan heeft de band al een single online gezet.

Die single van Kryptos is genaamd ‘Raging Steel’. Dat is de tweede single van de plaat die op 1 oktober uit zal gaan komen. Kryptos ziet hun nieuwe langspeler, welke Force Of Danger zal gaan heten, verschijnen via AFM Records. De titeltrack van dat album staat ook al online. Check hier eerste die kersverse single van deze Indiërs.

Reactie

“It’s time to put the pedal to the metal and blast through the cosmos with “Raging Steel” – the second blistering single from our upcoming album ‘Force of Danger’. Watch out headbangers! Whip out your spikes and leather and crank this sucker up!”

Over Kryptos

Bangalore is een grote metropool in het zuiden van India. De stad staat bekend om zijn moderne inslag. Daardoor is er ook een mooie muziekscène ontwikkeld. Kryptos is daar een belangrijke exponent van, mede omdat hun oorsprong al in 1998 vindt. Die band is alweer toe aan de zesde langspeler.

Kryptos - Force Of Danger

Tracklist Force Of Danger

01. Raging Steel
02. Hot Wired
03. Dawnbreakers
04. Thunderchild
05. Nighthawk06. Omega Point
07. Force Of Danger
08. Shadowmancer

Kryptos online

Facebook
Instagram

AFM Records online

Website

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén