White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Lexi Layne heeft video voor de single ‘Dominate’

Onlangs is de eerste ep van de Amerikaanse Lexi Layne verschenen. Eén van de tracks op die release is ‘Dominate’. Dat nummer is voorzien van een videoclip. Die video voor ‘Dominate’ van Lexi Layne staat nu online. Check dat nummer hier verder naar beneden.

Voor de video van ‘Dominate’ van Lexi Layne zijn veel mensen ingezet. Het mooie is dat iedereen onder de video, op YouTube, wordt benoemd. Het vlammende resultaat van deze beelden is het resultaat van Nikki Carmela Peters, welke voor veel zaken de eindverantwoordelijke was. Dat heeft resultaat gehad.

Over de EP

De ep Sinner & Saint van Lexi Layne telt vijf tracks. De Amerikaanse dame heeft daarvoor de samenwerking gezocht met Clint Fowler. Die is verantwoordelijk voor de productie en de gitaar- en baspartijen op Sinner & Saint. De combinatie met electronische, industrial elementen is in de bovenstaande single ook erg duidelijk te horen. In de bridge doen de toetsen zelfs aan Rammstein denken. Lexi Layne laat zich zelf onder andere inspireren door Within Temptation en Jinjer. Haar donkere muziek heeft echter wel een geheel eigen karakter. Dat dit een verrassende, pakkende uitwerking heeft, kan gehoord worden. Check dat zelf maar.

Lexi Layne - Sinner And Saint

TRACKLIST SINNER & SAINT EP

  1. DOMINATE 5:01
  2. Self Sabotage 3:42
  3. Bloodless 4:11
  4. Lost Soul 4:24
  5. Sinner and Saint 4:46

LEXI LAYNE ONLINE

Facebook
Twitter
Instagram
Youtube

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén