White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Lyricvideo voor ‘Bullet Ride’ van In Flames

Leestijd: 2 minuten

Het is nog ongeveer twee weken wachten voordat de heruitgave van Clayman van In Flames via Nuclear Blast uitkomt. Dan zullen de fans de re-release van deze welbekende In Flames-plaat kunnen verwachten. In Flames heeft van Clayman nu een lyricvideo voor ‘Bullet Ride’ online gezet.

‘Bullet Ride’ is één van de toegevoegde nummers. In Flames heeft namelijk een aantal tracks opnieuw opgenomen. Door de wisselingen in de line-up is dat dus gebeurd met nieuwe leden. Dit gebeurde ter ere van het twintigjarig jubileum van Clayman. Check hier ‘Bullet Ride’ van In Flames’ in de opnieuw opgenomen versie.

In Flames

De Zweedse band In Flames is één van de grootheden van de Gothenburg-scène. Samen met At The Gates en Dark Tranquility stonden zij aan wieg van de zogenaamde Gothenburg in de death metal. De melodieuze metal van In Flames heeft zich in de loop der jaren erg geëvolueerd. Daardoor in In Flames ook voor de huidige metalcore een band die sterk van invloed is. Saillant detail is dat er niemand van de line-up van debuutplaat Lunar Strain nog in de bezetting zit. Zanger Anders Fridén en drummer Björn Gelotte, die eerst gitarist was, zijn pas voor The Jester Race in de band gekomen.

In Flames heeft in ‘Only For The Weak’, ‘Pinball Map’, ‘The Quiet Place’ en ‘The Chosen Pessimist’ tracks die voor de fans bij shows niet mogen ontbreken. De meest recente studioplaat, I, The Mask, verscheen in 2019.

In Flames - Clayman

Tracklist Clayman (re-release):

 1. Bullet Ride
 2. Pinball Map
 3. Only For The Weak
 4. …As The Future Repeats Today
 5. Square Nothing
 6. Clayman
 7. Satellites and Astronauts
 8. Brush The Dust Away
 9. Swim
 10. Suburban Me
 11. Another Day In Quicksand
 12. Themes and Variations in D-Minor (instrumental)
 13. Only For The Weak (Re-recorded)
 14. Bullet Ride (Re-recorded)
 15. Pinball Map (Re-recorded)
 16. Clayman (Re-recorded)
In Flames

In Flames online

Website
Facebook
Nuclear Blast
Twitter
Instagram

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén