White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Marina Ammouri heeft verleidelijke nieuwe single online

Valentijnsdag was afgelopen weekend en een dag later stond de betaalde liefde in het zonnetje dankzij de internationale dag hiervoor. Of deze zaken te maken hebben met de nieuwe single, is niet duidelijk, maar feit is wel dat Marina Ammouri een nieuwe single online gezet heeft.

Die nieuwe single van Marina Ammouri is niet alleen verleidelijk qua tekst; de video voor dit nummer is dat ook. Daarmee speelt deze rockzangeres zich mooi in de kijker. Check hieronder de video voor het nummer dat ‘Latita (Let’s Do What U Want)’ en men snapt dat waarom zij de spotlight naar zich toe trekt.

Over de video

De video voor ‘Latita (Let’s Do Want U Want)’ is geregisseerd door Julia Ammouri. Over het nummer, welke toevallig – of niet – op Valentijnsdag online is gekomen, zegt Marina Ammouri: ‘Be Yourself, Do what You want as long as you treat people the way you want them to treat you.’

Deze nieuwe single van Marina Ammouri is een mooie voorbode op wat komen gaat. Het aanstekelijke nummer is namelijk afkomstig van het aankomende album. Dat gaat de tweede langspeler van Marina Ammouri zijn. Meer informatie daarover, en over haar voorgaande muziek, kan via haar Facebookpagina gevonden worden. Check daarvoor de link hieronder.

Marina Ammouri

Marina Ammouri online

Facebook

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 White Room Reviews

Thema door Anders Norén