White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Meshuggah heeft video voor ‘I Am That Thirst’

Het was op de eerste dag van april dit jaar, en het was geen grap, dat Meshuggah met het langverwachte nieuwe studioalbum kwam. Op die dag verscheen via Atomic Fire Records Immutable. Van die plaat is ‘I Am That Thirst’ afkomstig, waar Meshuggah nu een video voor online heeft gezet.

Die video van Meshuggah komt samen met ander mooi nieuws vanuit het label, maar daarover verderop in dit artikel meer. Eerst die video. Die is een productie van Digital Thunderdome en het resultaat past perfect bij het machtige, alles omver blazende geluid van Meshuggah. Check die video daarom dan ook hier snel.

Heruitgaves op komst

Zoals gezegd was er meer goed nieuws vanuit het kamp van Meshuggah te melden. De band heeft namelijk op 25 november iets moois voor de liefhebber in petto. Dan komen de albums Nothing en Koloss opnieuw uit. Dit zal gebeuren via Atomic Fire Records.

Het mooie van die heruitgaves is dat Meshuggah deze albums op deze manier op vinyl ziet verschijnen. Nothing is in de originele versie nooit op vinyl verschenen. Dat is alleen in de versie van Nothing MMVI gebeurd. Koloss, welke dit jaar tien jaar geleden uit is gekomen, verscheen wel op vinyl. Deze waren echter gelimiteerd, waardoor men deze nu nauwelijks meer kan verkregen. Ook nu worden de uitgaves flink gelimiteerd, dus wees snel. Voor de pre-order voor Nothing kan deze link gevolgd worden en voor Koloss deze.

Meshuggah 2022.1

MESHUGGAH ONLINE

Website
Facebook
Instagram
Twitter

ATOMIC FIRE RECORDS ONLINE

Website

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén